Zapraszam państwa do zapoznania się z tym wszystkim, co jest nową wiedzą przyrodniczą, tą i taką wiedzą, która jest z praw natury-przyrody i z prawdy przyrody, też z praw i prawdy całej kosmiczności, i tego wszystkiego, co jest życiem, co to jest świat, ten ziemski, też to, co jest tym wszystkim niewidzialnym, tym co jest duchowością, ezoteryką, też magią, też transcendencją, też co to w ogóle jest inteligencja, co to jest mądrość, w jaki sposób powstaje wiedza, co to jest informacja, co to jest ta sfera umysłowości, jak to jest, że jest się świętym, czy duchownym, czy np. tarocistą, czy ezoterykiem, czy energoterapeutą, i co to jest ta homeopatia, czy ta cała farmakologia, to całe zielarstwo, czy ta cała suplementacja świata, no i to co najważniejsze – co to jest to jedzenie ludzkie, ta karma, to co ludzie spożywają, no i czy jest ta reinkarnacja, czy jej nie ma, czy jest tylko jedno życie, czy więcej, no i to, co wszystkich denerwuje i obciąża i w ogóle, to która religia-wiara ma rację. Bo jak na razie, to wciąż się ze sobą spierają, dawniej to też wojny ze sobą toczyły, i to te krwawe , te też bezlitosne, te też śmiercionośne. Też warto wiedzieć, co to jest filozofia, też ta cała nauka światowa, no i co to jest ta polityka światowa, też ta ekonomia światowa, też ta makro i ta mini, co to wszystko jest ten dorobek kultury ludzkości, co to jest w ogóle ten świat zwierząt i świat roślin, dlaczego niektóre rośliny są chwastami, i też są trujące, i szkodliwe, dlaczego prawdziwek- grzyb jest taki dobry, a muchomor od razu truje-zabija, i co to jest wreszcie ta mrówka w tym mrowisku, no i czy miód pszczeli jest zdrowy, czy szkodliwy. Pszczoła ma w sobie przecież jad i truciznę. Przecież wszystko promieniuje, a promieniowanie wszędzie wnika. No i jad-trucizna wnika do miodu. A to jak ludzie źle myślą, czy źle mówią, to przecież profesor japoński to udowodnił, jaki to ma wpływ na pokarm-jedzenie. Złe promieniowanie szkodzi-uszkadza jedzeniu-pokarmowi, a co dopiero chemia wprowadzana bezpośrednio do ciała-organizmu, jak np. źle dobrany antybiotyk, czy podawanie leków sterydowych, czy karmienie dzieci martwym jedzeniem-pokarmem, te w słoiczkach, czy te w proszku, bo na szybko, tak jak te chipsy, i paluszki słone, co są martwe i szkodliwe, i też trujące dla ludzkiego ciała-organizmu, czy nabiał, co jest bardzo źle przetworzony, czy ta cała chemia konserwantów, czy ta cała chemia co popędza uprawy i hodowle, czy te w większości wszystkie przyprawy, co są żrące i trujące dla ludzi. Dosłownie wszystko na świecie dla ludzi jest źle przygotowywane, sporządzane, komponowane, szykowane, ze złych receptur jest robione, ze złych składników jest dobierane i składniki są źle dobrane. A każda kultura też po swojemu się też źle odżywia. A teraz to wszystko się wymieszało, no i mamy jeden wielki kocioł, patelnia total złego jedzenia. A te lody na całym świecie, to sama trucizna, a coca-cola i pepsi, to jeszcze gorsza trucizna, a te wszystkie kolorowe napoje, to też trucizna, a piwo to w ogóle trucizna ludzkości, a te wszystkie alkohole, to jedna wielka trucizna. Nic nie ma na świecie obecnie, co jest zdrowe dla ludzi. A zdrowie jest podstawa wszystkiego. Jest największym skarbem życia. Gdy nie ma zdrowia, wszystko traci sens. To pytam się, dlaczego tak właśnie jest na świecie i z tą całą ludzkością. Dlaczego zdrowie w ogóle nie jest szanowane. Nikt już prawie nie myśli o zdrowiu. A jak się pytam czy chcesz być zdrowy, to najczęściej słyszę odpowiedź – że tak i tak na coś trzeba umrzeć, lub gdy komuś mówię, że to jest szkodliwe, że to szkodzi, to słyszę odpowiedź, że tak i tak wszystko jest zatrute. To jakaś total paranoja tego świata i ludzkości. To totalny brak poszanowania dla ludzkiego życia i zdrowia. Podstawą zdrowia, ludzkiej kondycji i przede wszystkim, żeby nie chorować, to jest odpowiednie prawidłowe skomponowanie pokarmu-jedzenia, żeby było zdrowe, życiodajne, odżywcze, trawienne, też leczniczo-zdrowotne, też takie, żeby ciało-organizm zaczęło samo reagować na to wszystko, co dla niego jest zdrowe, a co mu szkodzi, i to też w taki coraz bardziej sposób, że staje się coraz bardziej wybiórczy, wrażliwy, też coraz bardziej czujący, też odbierający, też te sygnały promieniowania jedzenia, też coraz bardziej odpowiedniej reakcji zapachowo-smakowej, i tej trawiennej, co coraz bardziej pozwala, odrzucać i nie dopuszczać to co szkodliwe, niedobre, złe, zafałszowane, niesmaczne, nieprzyswajalne. Po prostu sam organizm-ciało zaczyna coraz bardziej reagować na to wszystko, co ma mu służyć, a odrzuca to, co mu jest też niepotrzebne. A zdrowe ciało-organizm, bo czyste, też zadbane, bo właśnie szanowane, to odnowione, to też nowe, bo zdrowo zdrowo karmione. Bo całe ciało-organizm ludzki składa się li tylko z pożywienia, z jedzenia, z karmy, z tego wszystkiego, co nas otacza, też co robimy w życiu, kto nas urodził, jakie pochodzenie mamy, jaki rodowód, jakie wykształcenie, jakie wychowanie, czy mięliśmy babcię, dziadka, co nas kochali, czy do żłobka, przedszkola poszliśmy, bo matka musiała iść do pracy-roboty i nie miała czasu dla dzieci, a ojciec to w ogóle nie ma czasu dla dzieci, a w szkole dzieci są niszczone, i to od razu od zerówki, i pierwszej klasy, bo noszą te plecaki tornistry, co je nadmiernie obciążają, no i od razu się grabieją, i klatki piersiowe się im zapadają. A wtedy Serce takiego dziecka słabnie, marnieje, staje się bezsilne i traci swoją życiodajność. A tego lekarze nie widzą, a jak widzą, to nic nie mówią. A później szpitale są przepełnione, a ludzie są na podtrzymaniu. Proszę zajrzeć w statystyki i te analizy-prognozy na następne lata, co i jak z ludźmi będzie, na ile i na co będą chorować. A są, przerażające, i też okrutne, i też zniewalające. Zapraszam wszystkich państwa do otwarcia się na nową wiedzę, też do spróbowania moich produktów leczniczych, żywieniowych, dożywieniowych, też do skorzystania z usług mojej wiedzy medycznej, też zachęcam do rozmów, dyskusji, do osobistych spotkań, też do konsultacji wstępnych, do prowadzenia całościowego w procesie leczenia i uzdrawiania, też do współpracy tych wszystkich, co chcieli by pomagać innym w charakterze medyczno-lekarskim, też tych wszystkich, co byliby zainteresowany produkcją zdrowej żywności, też specyfików leczniczych, też kawy, herbaty, kakao, przeze mnie skomponowanych i zrobionych. A kawa, herbata, kakao mają właściwości też bardzo lecznicze, tylko trzeba je odpowiednio skomponować i zrobić i odpowiednio przygotować do spożycia. Systematycznie będę moją stronę internetową uzupełniał nowymi informacjami, wiadomościami, też przykładami moich pacjentów, i tematami z zakresu nowej wiedzy, też pytaniami, uwagami od czytelników i odpowiedziami do nich. Niech ta strona też się stanie możliwością dotarcia do ludzi świata, z tą nową wiedzą, i to co ona ludziom daje. A daje to, co jest nowym życiem, i to życiem całkowicie nowym, bo bez chorób, bez strachu i lęku, bez bojaźni, po prostu w pełni prawdziwie zdrowe, dosłownie, aż się chce żyć. Co ja i moi pacjenci wiedzą i doświadczają, i są przykładem dla innych, dla wszystkich. Do czego wszystkich serdecznie zapraszam, zachęcam, też chociażby spróbować, przekonać się i zacząć myśleć o zdrowiu jako o najważniejszej rzeczy w życiu. Co ja osobiście to zrobiłem i też moi pacjenci to robią.
Jerzy Pawlik