OFERTA ZDROWIA – ZDROWA ŻYWNOŚĆ

 

WPROWADZENIE




KAWA   HERBATA   KAKAO

Objaśnienie

 

– KAWA SYPANA -250g                                                                                     cena – 40zł

Przygotowanie

– KAWA ROZPUSZCZALNA 100g                                                                          cena – 40zł

Przygotowanie

ZDJĘCIA PRODUKTU

– HERBATA 100g                                                                                              cena – 30zł

Przygotowanie

– OGÓLNEGO STOSOWANIA

– DLA LUDZI STARSZYCH I DZIECI

– OCZYSZCZAJĄCA

ZDJĘCIA PRODUKTU

– KAKAO 100g                                                                                                 cena – 20zł

Przygotowanie

ZDJĘCIA PRODUKTU

 

GOTOWE POTRAWY I WYROBY

Objaśnienie

 

 SKŁAD CHLEBOWY I DO BUŁEK 

– KOKTAJL W PEŁNI ODŻYWCZY

Przygotowanie

– PŁATKI MUSLI – WIELOOWOCOWE   KAKAOWO    CZEKOLADOWE   BAKALIOWE

Przygotowanie

– SOSY– ŁAGODNY DO MAKARONU   PIKANTNY DO MAKARONU   

  DO GOŁĄBKÓW POMIDOROWY

Przygotowanie

– ZUPKI 5-MINUTOWE – POMIDOROWA   JARZYNOWA   KRUPNIK    ŻUREK    BARSZCZ   ROSÓŁ    I INNE

Przygotowanie

Gramatura, ilość porcji, cena, będą podane przy każdej pozycji produktu. Do zamówienia dołączone będą miarki. Czas i okres trwałości, gotowych potraw i wyrobów, wynosi 6-miesięcy. Przechowywać należy w chłodnym i ciemnym miejscu, w temperaturze 8°-18°C, najlepiej w piwnicy lub spiżarce, też powinno być wystarczająco sucho, tylko w pojemnikach szklanych, szczelnie zamkniętych, przechowywać.

 

– NA ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE DANIA GŁÓWNE I WYROBY CUKIERNICZE

Objaśnienie

Każde zamówienie jest uzgadniane oddzielnie i wyceniane osobno.

 

KOMPONENTY-USZLACHETNIAJĄCE

Objaśnienie

 

– DO KANAPEK Z SEREM ŻÓŁTYM I WĘDLINĄ

– 200gr – 80-100 porcji                                                                                     cena – 40zł

Przygotowanie

– DO MLEKA

–400gr – 30-40 porcji                                                                                        cena – 40zł

Przygotowanie

– NA MASŁO

– 200gr – 20-30 porcji                                                                                       cena – 40zł

Przygotowanie

DO WYPIEKU CHLEBA I BUŁEK

Przygotowanie

– DO ZUP

– 200gr – 10-15 porcji                                                                                       cena – 30zł

– JARZYNOWA

Przygotowanie

– POMIDOROWA

Przygotowanie

– ROSÓŁ

Przygotowanie

– KRUPNIK

Przygotowanie

– OGÓRKOWA

Przygotowanie

– KALAFIOROWA

Przygotowanie

– GRZYBOWA Z SUSZU

Przygotowanie

– FASOLOWA

Przygotowanie

– BARSZCZ UKRAIŃSKI

Przygotowanie

– ŻUREK

Przygotowanie

– GULASZOWA

Przygotowanie

– BARSZCZ CZYSTY

Przygotowanie

Do większości zup, według przygotowania zalecanego, stosuje się ten sam komponent uszlachetniający.

Objaśnienie

– DO GOTOWANIA ZIEMNIAKÓW I MAKARONU

– 200gr – 20 porcji                                                                                           cena – 30zł

Przygotowanie

– DO PLACKÓW ZIEMNIACZANYCH

– 200gr – 15 porcji                                                                                           cena – 30zł

Przygotowanie

– DO GOTOWANIA KASZY GRYCZANEJ KASZY PĘCZAK KASZY JĘCZMIENNEJ

– 200gr – 15 porcji                                                                                           cena – 30zł

Przygotowanie

– DO GOTOWANIA RYŻU

– 200gr – 20 porcji                                                                                           cena – 30zł

Przygotowanie

– DO GOTOWANIA KASZY MANNEJ-GRYSIK

– 200gr – 20 porcji                                                                                           cena – 30zł

Przygotowanie

– DO GOTOWANIA KASZY KUKURYDZIANEJ

– 200gr – 15 porcji                                                                                           cena – 30zł

Przygotowanie

– DO MIĘSA DROBIOWEGO

Przygotowanie

– DO MIĘSA WIEPRZOWEGO I KOTLETA SCHABOWEGO

Przygotowanie

– DO KOTLETA MIELONEGO

Przygotowanie

– DO WYBRANYCH POTRAW GOTOWYCH I PRZYGOTOWYWANYCH PO STAREMU

– 200gr – 15-20 porcji                                                                                       cena – 30zł

Przygotowanie

– DO JAJECZNICY

– 200gr – 20-30 porcji                                                                                       cena – 30zł

Przygotowanie

– DO JAJEK NA TWARDO

– 200gr – 20 porcji                                                                                           cena – 30zł

Przygotowanie

– DO SAŁATKI JAJECZNEJ

Przygotowanie

– DO KIEŁBASY NA GORĄCO

Przygotowanie

– DO KIEŁBASY SMAŻONEJ

Przygotowanie

– DO SAŁATKI JARZYNOWEJ

Przygotowanie

– DO PIZZY WEGETARIAŃSKIEJ

Przygotowanie

– DO PIZZY Z MIĘSEM

Przygotowanie

– DO BIGOSU

Przygotowanie

– DO LECZA

Przygotowanie

– DO FASOLKI PO BRETOŃSKU

Przygotowanie

– DO PIEROGÓW RUSKICH

Przygotowanie

– DO PIEROGÓW Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

Przygotowanie

– DO PIEROGÓW Z SEREM

Przygotowanie

– DO PIEROGÓW Z OWOCAMI

Przygotowanie

– DO NALEŚNIKÓW Z SEREM

Przygotowanie

– DO FARSZU KROKIETOWEGO MIĘSNEGO

Przygotowanie

– DO FARSZU KROKIETOWEGO KAPUŚCIANEGO

Przygotowanie

– DO OWOCÓW – JABŁKO GRUSZKA BRZOSKWINIA TRUSKAWKA MALINA ANANAS

– 200gr – 20-30 porcji                                                                                       cena – 30zł

Przygotowanie

– DO DŻEMÓW – TRUSKAWKOWEGO WIŚNIOWEGO Z CZARNEJ PORZECZKI AGRESTOWEGO ŻURAWINOWEGO

– 200gr – 20-30 porcji                                                                cena – 30zł

– DO PRZECIERU Z JABŁEK

Przygotowanie

– 200gr – 20-30 porcji                                                                cena – 30zł

– DO KOMPOTU Z JABŁEK

Przygotowanie

– DO WEKÓW Z JABŁEK

Przygotowanie

– DO KOMPOTU Z GRUSZEK

Przygotowanie

– DO WEKÓW Z GRUSZEK

Przygotowanie

– DO NUTELLI

Przygotowanie

– DO MASŁA ORZECHOWEGO

Przygotowanie

- DO WYROBÓW CZEKOLADOWYCH WYBRANYCH

Przygotowanie

– DO PRZECIERU JABŁKOWEGO NA NALEŚNIKI I DO JABŁECZNIKA

Przygotowanie

– DO SERA BIAŁEGO-TWAROGU NA SŁODKO NA OSTRO-WYTRAWNIE

– 200gr – 20-25 porcji                                                                cena – 30zł

Przygotowanie

– DODATEK DO CIASTA NALEŚNIKOWEGO I KROKIETOWEGO

Przygotowanie

– DO RYŻU Z MLEKIEM I DO ZAPIEKANKI RYŻOWEJ NA MLEKU

Przygotowanie

– DO DOMOWEGO NAPOJU

– 200gr – 25 porcji                                                                    cena – 30zł

Przygotowanie

– DO SOKÓW KUPNYCH – POMARAŃCZOWEGO BANANOWEGO JABŁKOWEGO BRZOSKWINIOWEGO Z CZARNEJ PORZECZKI WIELOOWOCOWEGO MARCHWIOWO-JABŁKOWEGO

– 200gr – 20-25 porcji                                                                cena – 30zł

Przygotowanie

– DO SURÓWKI Z KAPUSTY KISZONEJ

Przygotowanie

– DO SURÓWKI Z KAPUSTY BIAŁEJ

Przygotowanie

– DO SURÓWKI Z MARCHWI I JABŁEK

Przygotowanie

– DO SURÓWKI Z POMIDORÓW I POMIDOROWO-OGÓRKOWEJ

Przygotowanie

– DO SURÓWKI Z BURACZKÓW

Przygotowanie

– DO SURÓWKI Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

Przygotowanie

– DO SAŁATKI JARZYNOWEJ

Przygotowanie

– DO MAJONEZU

Przygotowanie

– DO KECZUPU

Przygotowanie

– DO MUSZTARDY

Przygotowanie

– DO JOGURTÓW – TRUSKAWKOWEGO MALINOWEGO Z CZARNEJ PORZECZKI WIELOOWOCOWEGO

– 300gr – 30 porcji                                                                     cena – 30zł

Przygotowanie

– DO CZEKOLADY

Przygotowanie

– DO KISIELÓW – MALINOWEGO WIŚNIOWEGO TRUSKAWKOWEGO JABŁKOWEGO BRZOSKWINIOWEGO GRUSZKOWEGO ANANASOWEGO PORZECZKOWEGO AGRESTOWEGO

Przygotowanie

– DO BUDYNIÓW – CZEKOLADOWEGO WANILIOWEGO TRUSKAWKOWEGO WIŚNIOWEGO

Przygotowanie

– DO LODÓW – KAKAOWYCH WIŚNIOWYCH TRUSKAWKOWYCH

Przygotowanie

– DO SERNIKA

Przygotowanie

– DO SZARLOTKI

Przygotowanie

– DO PISINGERA

Przygotowanie

– DO TORTU BISZKOPTOWEGO

Przygotowanie

– I INNE

Gramatura, ilość porcji, cena, danej potrawy i wyrobu, będzie podane, przy każdej pozycji produktu. Do zamówienia dołączone zostaną miarki. Czas i okres trwałości komponentów uszlachetniających, wynosi 6-miesięcy. Przechowywać należy w chłodnym i ciemnym miejscu, w temperaturze 8°C-18°C, najlepiej w piwnicy lub spiżarce, też powinno być wystarczająco sucho, tylko w pojemnikach szklanych, szczelnie zamkniętych, przechowywać.

 

KOMPONENT-REGULATOR

Objaśnienie

 

– DO WÓDKI – 60gr – 20 porcij                                                     cena – 30zł

– DO WINA – 120gr – 20 porcji                                                    cena   30zł

– DO PIWA – 120gr – 40-50 porcji                                                cena – 30zł

Przygotowanie

 

Zapraszam do zdrowia                                                                                                  Jerzy Pawlik

– 200gr – 20-30 porcji                                                                                       cena – 40zł/a/a