KAWA HERBATA KAKAO
– KAWA SYPANA -250g cena – 40zł
– KAWA ROZPUSZCZALNA 100g cena – 40zł
– HERBATA 100g cena – 30zł
– OGÓLNEGO STOSOWANIA
– DLA LUDZI STARSZYCH I DZIECI
– OCZYSZCZAJĄCA
– KAKAO 100g cena – 20zł
GOTOWE POTRAWY I WYROBY
– SKŁAD CHLEBOWY I DO BUŁEK
– KOKTAJL W PEŁNI ODŻYWCZY
Przygotowanie
– PŁATKI MUSLI – WIELOOWOCOWE KAKAOWO CZEKOLADOWE BAKALIOWE
Przygotowanie
– SOSY– ŁAGODNY DO MAKARONU PIKANTNY DO MAKARONU
DO GOŁĄBKÓW POMIDOROWY
Przygotowanie
– ZUPKI 5-MINUTOWE – POMIDOROWA JARZYNOWA KRUPNIK ŻUREK BARSZCZ ROSÓŁ I INNE
Przygotowanie
Gramatura, ilość porcji, cena, będą podane przy każdej pozycji produktu. Do zamówienia dołączone będą miarki. Czas i okres trwałości, gotowych potraw i wyrobów, wynosi 6-miesięcy. Przechowywać należy w chłodnym i ciemnym miejscu, w temperaturze 8°-18°C, najlepiej w piwnicy lub spiżarce, też powinno być wystarczająco sucho, tylko w pojemnikach szklanych, szczelnie zamkniętych, przechowywać.
– NA ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE DANIA GŁÓWNE I WYROBY CUKIERNICZE
Każde zamówienie jest uzgadniane oddzielnie i wyceniane osobno.
KOMPONENTY-USZLACHETNIAJĄCE
– DO KANAPEK Z SEREM ŻÓŁTYM I WĘDLINĄ
– 200gr – 80-100 porcji cena – 40zł
– DO MLEKA
–400gr – 30-40 porcji cena – 40zł
– NA MASŁO
– 200gr – 20-30 porcji cena – 40zł
Przygotowanie
– DO WYPIEKU CHLEBA I BUŁEK
Przygotowanie
– DO ZUP
– 200gr – 10-15 porcji cena – 30zł
– JARZYNOWA
Przygotowanie
– POMIDOROWA
Przygotowanie
– ROSÓŁ
Przygotowanie
– KRUPNIK
Przygotowanie
– OGÓRKOWA
Przygotowanie
– KALAFIOROWA
Przygotowanie
– GRZYBOWA Z SUSZU
Przygotowanie
– FASOLOWA
Przygotowanie
– BARSZCZ UKRAIŃSKI
Przygotowanie
– ŻUREK
Przygotowanie
– GULASZOWA
Przygotowanie
– BARSZCZ CZYSTY
Przygotowanie
Do większości zup, według przygotowania zalecanego, stosuje się ten sam komponent uszlachetniający.
Objaśnienie
– DO GOTOWANIA ZIEMNIAKÓW I MAKARONU
– 200gr – 20 porcji cena – 30zł
– DO PLACKÓW ZIEMNIACZANYCH
– 200gr – 15 porcji cena – 30zł
Przygotowanie
– DO GOTOWANIA KASZY GRYCZANEJ KASZY PĘCZAK KASZY JĘCZMIENNEJ
– 200gr – 15 porcji cena – 30zł
– DO GOTOWANIA RYŻU
– 200gr – 20 porcji cena – 30zł
– DO GOTOWANIA KASZY MANNEJ-GRYSIK
– 200gr – 20 porcji cena – 30zł
Przygotowanie
– DO GOTOWANIA KASZY KUKURYDZIANEJ
– 200gr – 15 porcji cena – 30zł
Przygotowanie
– DO MIĘSA DROBIOWEGO
Przygotowanie
– DO MIĘSA WIEPRZOWEGO I KOTLETA SCHABOWEGO
Przygotowanie
– DO KOTLETA MIELONEGO
Przygotowanie
– DO WYBRANYCH POTRAW GOTOWYCH I PRZYGOTOWYWANYCH PO STAREMU
– 200gr – 15-20 porcji cena – 30zł
– DO JAJECZNICY
– 200gr – 20-30 porcji cena – 30zł
– DO JAJEK NA TWARDO
– 200gr – 20 porcji cena – 30zł
– DO SAŁATKI JAJECZNEJ
Przygotowanie
– DO KIEŁBASY NA GORĄCO
Przygotowanie
– DO KIEŁBASY SMAŻONEJ
Przygotowanie
– DO SAŁATKI JARZYNOWEJ
Przygotowanie
– DO PIZZY WEGETARIAŃSKIEJ
Przygotowanie
– DO PIZZY Z MIĘSEM
Przygotowanie
– DO BIGOSU
Przygotowanie
– DO LECZA
Przygotowanie
– DO FASOLKI PO BRETOŃSKU
Przygotowanie
– DO PIEROGÓW RUSKICH
Przygotowanie
– DO PIEROGÓW Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
Przygotowanie
– DO PIEROGÓW Z SEREM
Przygotowanie
– DO PIEROGÓW Z OWOCAMI
Przygotowanie
– DO NALEŚNIKÓW Z SEREM
Przygotowanie
– DO FARSZU KROKIETOWEGO MIĘSNEGO
Przygotowanie
– DO FARSZU KROKIETOWEGO KAPUŚCIANEGO
Przygotowanie
– DO OWOCÓW – JABŁKO GRUSZKA BRZOSKWINIA TRUSKAWKA MALINA ANANAS
– 200gr – 20-30 porcji cena – 30zł
Przygotowanie
– DO DŻEMÓW – TRUSKAWKOWEGO WIŚNIOWEGO Z CZARNEJ PORZECZKI AGRESTOWEGO ŻURAWINOWEGO
– 200gr – 20-30 porcji cena – 30zł
– DO PRZECIERU Z JABŁEK
Przygotowanie
– 200gr – 20-30 porcji cena – 30zł
– DO KOMPOTU Z JABŁEK
Przygotowanie
– DO WEKÓW Z JABŁEK
Przygotowanie
– DO KOMPOTU Z GRUSZEK
Przygotowanie
– DO WEKÓW Z GRUSZEK
Przygotowanie
– DO NUTELLI
Przygotowanie
– DO MASŁA ORZECHOWEGO
Przygotowanie
- DO WYROBÓW CZEKOLADOWYCH WYBRANYCH
Przygotowanie
– DO PRZECIERU JABŁKOWEGO NA NALEŚNIKI I DO JABŁECZNIKA
Przygotowanie
– DO SERA BIAŁEGO-TWAROGU NA SŁODKO NA OSTRO-WYTRAWNIE
– 200gr – 20-25 porcji cena – 30zł
– DODATEK DO CIASTA NALEŚNIKOWEGO I KROKIETOWEGO
Przygotowanie
– DO RYŻU Z MLEKIEM I DO ZAPIEKANKI RYŻOWEJ NA MLEKU
Przygotowanie
– DO DOMOWEGO NAPOJU
– 200gr – 25 porcji cena – 30zł
Przygotowanie
– DO SOKÓW KUPNYCH – POMARAŃCZOWEGO BANANOWEGO JABŁKOWEGO BRZOSKWINIOWEGO Z CZARNEJ PORZECZKI WIELOOWOCOWEGO MARCHWIOWO-JABŁKOWEGO
– 200gr – 20-25 porcji cena – 30zł
Przygotowanie
– DO SURÓWKI Z KAPUSTY KISZONEJ
Przygotowanie
– DO SURÓWKI Z KAPUSTY BIAŁEJ
Przygotowanie
– DO SURÓWKI Z MARCHWI I JABŁEK
Przygotowanie
– DO SURÓWKI Z POMIDORÓW I POMIDOROWO-OGÓRKOWEJ
Przygotowanie
– DO SURÓWKI Z BURACZKÓW
Przygotowanie
– DO SURÓWKI Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ
Przygotowanie
– DO SAŁATKI JARZYNOWEJ
Przygotowanie
– DO MAJONEZU
Przygotowanie
– DO KECZUPU
Przygotowanie
– DO MUSZTARDY
Przygotowanie
– DO JOGURTÓW – TRUSKAWKOWEGO MALINOWEGO Z CZARNEJ PORZECZKI WIELOOWOCOWEGO
– 300gr – 30 porcji cena – 30zł
– DO CZEKOLADY
Przygotowanie
– DO KISIELÓW – MALINOWEGO WIŚNIOWEGO TRUSKAWKOWEGO JABŁKOWEGO BRZOSKWINIOWEGO GRUSZKOWEGO ANANASOWEGO PORZECZKOWEGO AGRESTOWEGO
Przygotowanie
– DO BUDYNIÓW – CZEKOLADOWEGO WANILIOWEGO TRUSKAWKOWEGO WIŚNIOWEGO
Przygotowanie
– DO LODÓW – KAKAOWYCH WIŚNIOWYCH TRUSKAWKOWYCH
Przygotowanie
– DO SERNIKA
Przygotowanie
– DO SZARLOTKI
Przygotowanie
– DO PISINGERA
Przygotowanie
– DO TORTU BISZKOPTOWEGO
Przygotowanie
– I INNE
Gramatura, ilość porcji, cena, danej potrawy i wyrobu, będzie podane, przy każdej pozycji produktu. Do zamówienia dołączone zostaną miarki. Czas i okres trwałości komponentów uszlachetniających, wynosi 6-miesięcy. Przechowywać należy w chłodnym i ciemnym miejscu, w temperaturze 8°C-18°C, najlepiej w piwnicy lub spiżarce, też powinno być wystarczająco sucho, tylko w pojemnikach szklanych, szczelnie zamkniętych, przechowywać.
KOMPONENT-REGULATOR
– DO WÓDKI – 60gr – 20 porcij cena – 30zł
– DO WINA – 120gr – 20 porcji cena 30zł
– DO PIWA – 120gr – 40-50 porcji cena – 30zł
Zapraszam do zdrowia Jerzy Pawlik
– 200gr – 20-30 porcji cena – 40zł/a/a